Key Answer
Key Answer

IBPS PO Prelims 13th October Exam 2024-Asked Question/Analysis 1st 2nd 3rd shift Exam Review

IBPS PO Prelims 13th October Exam 2024-Asked Question/Analysis 1st 2nd 3rd shift Exam Review

IBPS PO Prelims 13th October Exam 2024-Asked Question/Analysis 1st 2nd 3rd shift Exam Review:  IBPS PO Exam Analysis  & Morning shift exam Review by coaching institutes, i.e., SSC Adda, Bankers Adda Career Power, Career Launcher, Mahendra, Mother’s Jaipur, KD Campus, Paramount, Youvam, etc

The detailed break- up of IBPS PO Prelims 2017 exam is as follows:

Section-Wise IBPS PO Questions Asked 13th October 2017 – (Shift 1)

IBPS PO Questions Asked – English 

Update Soon

IBPS PO Questions Asked – Reasoning

Wrong numbers

1.0.5, 2, 1, 4, 32, 572, 16384

ANS: 2  Multiply each number in the series of x1, x2, x4, x8, x16, x32. 

(i.e) 0.5×1= 0.5,

0.5×2= 1,

1×4=4…

2.4, 5.1, 7.3, 10.6, 25, 20, 27.1

ANS: 25  

+1.1, 2.2, +3.3, +4.4..

3.141, 156, 147, 162, 153, 165, 159

ANS: 165

+15, -9, +15, -9, +15

4. 251, 252, 254, 227, 243, 1181

ANS: 252

-1³, +2², -3³, +4²

5.2, 3, 8, 31, 154, 924, 6460

ANS: 924

x2 – 1, x3-1, x4-1, x5-1, x6-1

Quadratic Equations

1. 2x² + 9x + 9 = 0,  15y²+ 16y + 4= 0

ANS: x=-3, -1.5, y= -0.66, -0.4

2. 6x² – 11x +4 = 0,  3y² – 5y + 2 =0

ANS: x=4/3, 1/2  y=1, 1/2

3. 2x³ = √256,  2y² – 9y + 10 = 0

ANS: x= 2, y- 2,2.5

4. 3x² + 11x +10 = 0,  2y² + 11y + 14 = 0

ANS: x= -1.66, -2, y= -3.5, -2

5. 21x²+ 10x + 1 = 0,  24y² + 26y + 5 = 0

ANS: x=-0.14, -0.33,  y= -0.83, -0.25

IBPS PO  13th October Questions Asked – Quant

Update Soon

Section-Wise IBPS PO Questions Asked 13th October 2017 – (Shift 2)

IBPS PO Questions Asked – English

IBPS PO Questions Asked – Reasoning

Update Soon

IBPS PO  13th October Questions Asked – Quant

Update Soon

Section-Wise IBPS PO Questions Asked 13th October 2017 – (Shift 3)

IBPS PO Questions Asked – English

Update Soon

IBPS PO Questions Asked – Reasoning

Update Soon

IBPS PO  13th October Questions Asked – Quant

Update Soon

B.L Rakhla

we provides free educational & employment information to help job seekers.

Leave a Reply