DMRC Previous Year Question Paper / Model Papers 2022 (Asst Manager/Maintainer/SC/TO) PDF Online

DMRC Previous Year Question Paper

If any one of you has applied for DMRC Recruitment then you must practice with DMRC Previous Year Question Paper to make preparation better and to get an idea about which topics are important. For the post of CRA/Maintainer/SC/TO and others in DMRC we are going to provide DMRC Sample Papers PDF so, go through it and download them for your practice.

 

DMRC Exam Date Out:

Applied candidates towards DMRC Recruitment are informed that Delhi Metro Rail Corporation Ltd has finally released the exam dates for DMRC JE/Assistant Manager. According to latest notice of DMRC, official has announced that DMRC Online Exam will now begin from 09-04-2022 and will end up on 20-04-2022.

Delhi Metro Rail Corporation has already informed candidates about DMRC JE Exam Date and DMRC Asst Manager Exam Date through SMS. For DMRC Recruitment Exam 2022, official will provide DMRC Admit Card from 26-03-2022 onwards. So, applied candidates can download via online mode to enter examination hall.

Candidates who are confused from where to start the preparation of DMRC Exam, then you must go through DMRC Solved Model Papers which are provided here for the convenience of students.

To fetch information about DMRC Previous Year Papers and DMRC Solved Model Papers go through below section of page that is well prepared by the dedicated and committed team members of www.goldeneraeducation.com.

Do You Know DMRC Revised Fare Cost? Check- Delhi Metro New Fare Chart

DMRC Previous Year Question Paper

Now, in the below table we have execute post wise DMRC Previous Year Question Paper PDF for those who had applied for DMRC Recruitment 2022. Aspirants can go through DMRC Practice Papers and start solving as per the post for which you have applied or going to apply.

DMRC Previous Year Papers Question Papers DMRC Previous Year Papers PDF
DMRC Executive/ Non-Executive Previous Year Papers
DMRC CRA Previous Year Question Paper PDF (Delhi MRCL Customer Relations Assistant (CRA) Exam) Download PDF
DMRC SC/TC previous year question paper Download PDF
DMRC Previous Year Paper For Je Electronics PDF Download PDF
DMRC Previous Year Papers for DMRC Executive Posts Assistant Manager Old Question Papers Download PDF
DMRC Previous Year Question Paper PDF Mechanical Download PDF
DMRC Previous Year Paper For Junior Engineer Electrical Download PDF
DMRC maintainer previous year question paper PDF Download PDF
DMRC Previous Year Question Paper For JE Civil Download PDF
DMRC SC/TO Previous Year Question Paper
DMRC CRA Previous Year Question Paper Get PDF
DMRC SC/TO Previous Year Question Paper PDF Get PDF
DMRC Junior Engineer Electrical Question Paper PDF
DMRC CRA Previous Year Question Paper PDF Get PDF
DMRC Previous Year Question Paper For CRA Get PDF
DMRC CRA Previous Year Question Paper Get PDF
DMRC CRA Previous Year Question Paper 2022 Get PDF
DMRC Junior Engineer Civil Previous Question Papers
DMRC Previous Year Question Paper For Station Controller PDF Get PDF
DMRC Maintainer Previous Year Question Paper PDF Get PDF
DMRC Previous Year Question Paper For JE Mechanical Get PDF
DMRC CRA Previous Year Question Paper PDF Download Get PDF
DMRC Je Previous Exam Papers Get PDF
Delhi Metro JE Civil Previous Question Paper Get PDF
Delhi Metro Sample Question Papers Get PDF
DMRC Junior Engineer Telecom Signal Previous Year Question Paper PDF
Delhi Metro Previous Year Question Paper Get PDF
DMRC JE Sample Question Paper Get PDF


Practice DMRC Question and Answers:

For the preparation of Delhi Metro Rail Corporation Limited Recruitment Exam, you must follow proper pattern and DMRC Syllabus. After you complete your exam syllabus then solve more and more of Delhi Metro Rail Sample Papers and examine your preparation. By solving more and more it will easy for you to Prepare for DMRC Jobs 2022.

Question 1: Pointing to a photograph of a boy Suresh said, “He is the son of the only son of my mother.” How is Suresh related to that boy?

  1. Brother
  2. Uncle
  3. Cousin
  4. Father

Answer: D

Question 2: If A + B means A is the mother of B; A – B means A is the brother B; A % B means A is the father of B and A x B means A is the sister of B, which of the following shows that P is the maternal uncle of Q?

  1. Q – N + M x P
  2. P + S x N – Q
  3. P – M + N x Q
  4. Q – S % P

Answer: C

Question 3: If A is the brother of B; B is the sister of C; and C is the father of D, how D is related to A?

  1. Brother
  2. Sister
  3. Nephew
  4. Cannot be determined

Answer: D

Take a Test Now Online Practice Test For Railway

Question 4: Which Mumbai based company has signed a brand licence agreement with Italian car designer Pininfarina for using trademarks after closing the deal to acquire 76.06 per cent stake in the company?

  1. Hyundai
  2. Larsen and Toubro
  3. Mahindra & Mahindra
  4. Ashok Leyland

Answer: C

Question 5: Which drafted bill is released by Women and Child Development Minister, Maneka Sanjay Gandhi?

  1. Trafficking of Persons Bill, 2016
  2. The Insolvency and Bankruptcy Code, 2016
  3. Juvenile Justice Bill, 2016
  4. Child labour act, 2016

Answer: A      

Question 6: A sum of money at simple interest amounts to Rs. 815 in 3 years and to Rs. 854 in 4 years. The sum is:

  1. Rs. 650
  2. Rs. 690
  3. Rs. 698
  4. Rs. 700

Answer: C

Check Out Here: How To Crack Railway Exam

Question 7: Which mobile app has launched by Delhi Government through which city traders can register themselves with the VAT department of the state government?

  1. DVAT SEWA
  2. VAT SEWA
  3. VAT M SEWA
  4. DVAT M SEWA

Answer: D

Question 8: As per a survey by GoBankingRates, What is the position of India to live or retire among 112 countries?

  1. Fourth
  2. Second
  3. Fisth
  4. Seventh

Answer: B

Question 9: This country ranked World’s second largest food producer under Severe Hunger Levels.

  1. India
  2. Pakistan
  3. North America
  4. South Africa

Answer: A

Check Here: Railway Coaching Centre List

Question 10: This country will host the informal WTO Ministerial gathering in March 2022.

  1. Japan
  2. India
  3. Singapore
  4. Brazil

Answer: B

Note:

Applicants can visit provided links to get DMRC Previous Year Question Paper. Join us on Facebook or Google + for latest updates of DMRC Previous Year Question Paper with Answers or bookmark or web portal. Subscribe us and enjoy free email service direct to your inbox.