TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper – AE/Technical Assistant

tneb previous year question papers with answers, assistant engineer electrical previous question papers with answers pdf, tneb model question paper for junior assistant accounts, tneb ae previous year question papers with answers for mechanical, tangedco ae exam books pdf, tangedco answer key, tneb ae previous year question paper for instrumentation, tneb basic engineering and science question paper

TNEB Previous Year Question Paper

If you have applied for latest TNEB TANGEDCO Recruitment then you must solve TNEB Previous Year Question Paper before appearing in examination. For the post of AE/Technical Assistant we have gathered all TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper. So, go through provided links and start solving TNEB Question Papers.

Best Books For TNEB TANGEDCO : Check Now


TNEB TANGEDCO AE/Technical Assistant Previous Year Question Paper:

By solving TNEB Previous Papers and matching your answers you will get to know the important sections and important question which have probability to come in this year also. The TNEB TANGEDCO Question Papers with Answers will give an idea about the important sections and weightage from each portion.

Go through below section and download the TNEB Previous Year Question Paper and start solving them more and from. With the help of this page which is prepared by the expert team members of www.goldeneraeducation.com you can get TANGEDCO Previous Year Paper easily.

TNEB Previous Year Question Paper

Following is the list of TNEB AE/Technical Assistant Previous Year Question Paper. You can press suitable link to get TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper and then solve TNEB Previous Year Papers for better preparation of TNEB TANGEDCO Recruitment Exam.

TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper – AE/Technical Assistant
TNEB Technical Assistant Previous year Question Paper Download PDF
TN GEDCO Assistant Engineer Previous Papers Download PDF
TNEB Assistant Engineer Previous Year Papers Download PDF
TNEB AE Previous Year Question Paper Download PDF
TN GEDCO AE Previous Year Question Paper Download PDF
TNEB TANGEDCO AE Civil Engineering Previous Year Question Paper Download PDF
TNEB AE Civil Previous Year Paper Download PDF
TANGEDCO AE Civil Solved Paper Download PDF
TNEB AE Civil Solved Model Question Paper Download PDF
TNEB TANGEDCO AE Civil solved model question paper 5 Download PDF
TANGEDCO AE  Electrical Model Question Paper Download PDF
TNEB TANGEDCO Assistant Engineer Previous Year Paper Download PDF
TNEB AE Electrical Previous Question Paper Download PDF

TNEB TANGEDCO Exam Pattern

TNEB Exam Pattern for Assistant Engineer and Technical Engineer is provided below. You can go through the exam structure of TNEB TANGEDCO and prepare from recruitment exam accordingly.

Exam Type Part Subject Questions Marks Duration
Objective I Engineering Mathematics 20 20 2 Hours
II Basic Engineering & Sciences 35 20
III Concerned Discipline 60/65 60
Total 100 100

Know Here: 5 Common Mistake Students Makes In Exam

Practice with TNEB TANGEDCO Previous Question & Answers

Question 1: What is the different between the number of students passed with 30 as cut-off marks in Chemistry and those passed with 30 as cut-off marks in aggregate?

  1. 3
  2. 4

C.5

  1. 6

Answer: D

Question 2: The number of students scoring less than 40% marks in aggregate is?

  1. 13
  2. 19
  3. 20
  4. 27

Answer: D

Get Here: 5 Tips To Complete Exam On Time

Question 3: Who wrote the famous book – ‘We the people’?

  1. T.N.Kaul
  2. J.R.D. Tata
  3. Khushwant Singh
  4. Nani Palkhivala

Answer: D

Question 4: Yard is to inch as quart is to

  1. gallon
  2. ounce
  3. milk
  4. liquid

Answer: B

Do You Know? Shortcuts To Prepare For Exam Quickly

Question 5: Look at this series: 2, 6, 18, 54, … What number should come next?

  1. 108
  2. 148
  3. 162
  4. 216

Answer: C

Question 6: If at least 60% marks in Physics are required for pursuing higher studies in Physics, how many students will be eligible to pursue higher studies in Physics?

  1. 27
  2. 32
  3. 34
  4. 41

Answer: B

Want help in Preparation? Get Tips: Practice Which Helps In Preparation

Question 7: Which city to host the main event of 4th International Yoga Day celebrations (IDY-2018)?

  1. Dehradun
  2. New Delhi
  3. Nagpur
  4. Pune

Answer: A

Question 8: Who has won the International Cricketer of the Year at the CEAT Cricket Ratings awards?

  1. Trent Boult
  2. Shikhar Dhawan
  3. Virat Kohli
  4. Rashid Khan

Answer: C

Check Here: How Students Can Manage Their Study Timing

Question 9: Who has become the oldest Indian woman to have scaled the world’s tallest peak “Mount Everest”?

  1. Shivangi Patel
  2. Premlata Agarwal
  3. Neerja Pathak
  4. Sangeeta Bahl

Answer: D

Question 10: The United Nations Environment Programme (UNEP) has recognized which Indian airport as the world’s first fully solar energy-powered airport?

  1. Indira Gandhi International Airport
  2. Goa International Airport
  3. Cochin International Airport Ltd
  4. Sardar Vallabhbhai Patel International Airport

Answer: C

Check Here: The Secrets” – Toppers Don’t Share With Anyone

Important Note:

Candidates you may stay in touch with us to get latest updates TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper time to time or you can check Official Link. You may subscribe our free mail service to get latest info related to TNEB Previous Year Question Paper in your mailbox. If you have any query you may ask in comment box, we will try to solve your problem as soon as possible.